muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
13°

«Vaig deixar doblers a Rodrigo i me'ls va tornar amb la targeta a la bugaderia»

Alfredo Gómez, propietari de Casa Alfredo, regenta també un local de neteja de roba

G.P. Palma.

La Fiscalia imputa a Rodrigo de Santos una despesa de més de 50.000 euros en clubs de cites, la majoria al local de massatges Casa Alfredo.Segons la querella de la Fiscalia, Rodrigo de Santos efectuà 81 operacions per un import total de 28.468,79 euros en aquest local. Per evitar que es pogués esbrinar la vertadera naturalesa de les despeses realitzades, l'exregidor de Cort indicà que els serveis tenien la finalitat de «consultoria de relacions públiques i assessorament d'imatge».

Rodrigo de Santos també contractà 37 'serveis' més per import de 20.349 euros en aquest mateix local, Casa Alfredo, encara que la facturació es girà amb la denominació de Bugaderia Miele, negoci ubicat al camí de Cala Major, que manté vinculació amb Alfredo Gómez, propietari de Casa Alfredo, segons la Fiscalia.

Alfredo Gómez explicà ahir: «Jo som l'amo de la bugaderia i aquest negoci no té res a veure amb l'altre; una cosa és això i una altra cosa és allò».Respecte als diners facturats a la bugaderia, afirma: «Som amic personal de Rodrigo de Santos i en certs moments em demanà doblers prestats, jo els hi vaig deixar i me'ls tornà amb la targeta de crèdit a la bugaderia». Alfredo assenyala que per aquest motiu apareixen despeses a la Bugaderia Miele amb la targeta de l'EMOP de Rodrigo de Santos, que coneix des de fa anys. «Li vaig deixar els diners com se'ls deixaria a qualsevol amic sempre que pugui, no li vaig demanar per a què eren. Després me'ls tornà amb la targeta i jo no sé a quin compte pertany aquesta targeta».

Sobre el nombre de vegades que li deixà diners en efectiu els hi tornà pagant amb la targeta a la bugaderia, Alfredo afirma que van «ser unes quantes vegades, sis o set». Alfredo reitera que «la bugaderia és una cosa i allò d'allà és una altra, no hi ha cap relació. La bugaderia funciona des de fa 9 anys, hi tenc 6 dones treballant i estan preocupades pel que s'està dient. També hi ha socis que em criden i diuen que estan acollonits perquè temen que surti perjudicat el negoci que, repetesc, no té res a veure amb l'altre».

En la querella de la Fiscalia de Balears interposada als jutjats contra Rodrigo de Santos s'explica que els 37 serveis facturats amb la denominació de Bugaderia Miele, per import total de 20.349 euros, es van realitzar entre el 16 de gener de 2007 i el 10 de juny d'aquell mateix any.

El major d'ells, de 680 euros, es va realitzar el 9 de febrer de 2007; i el menor, de 30 euros, el 23 de març de 2007. Tanmateix, aquest darrer pagament és una excepció, ja que la majoria oscil·la entre els 400 i 500 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.