nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Unitat demanarà a Madrid que compri espais naturals sensibles

Pere Sampol i Margalida Miquel ho anunciaren a Muleta de Sóller

Unitat per les Illes també ha dut aquesta setmana a Sóller la seva campanya electoral en dos actes realitzats dijous i ahir mateix. Els candidats Pere Sampol i Margalida Miquel realitzaren una roda de premsa als terrenys de la urbanització de Muleta per declarar la seva intenció de demanar al Congrés dels diputats l'adquisició dels terrenys d'aquest indret perquè passi a tenir la consideració d'espai públic. Cal recordar que aquesta urbanització ha estat recentment desclassificada pel Govern balear mitjançat les mesures de protecció de territori.

Sampol afirmà que aquesta petició es farà extensiva a altres espais naturals sensibles de litoral balear a fi de preservar la seva integritat paisatgística.

Segons els dos candidats per Unitat per les Illes, coalició que agrupa els partits nacionalistes «més enllà de les sigles i per tenir la nostra pròpia veu a Madrid», un espai com Muleta mereix esser de titularitat pública a fi que pugui ser gaudit per tots els ciutadans.

Sampol recordà que durant aquesta lesgislatura que ara acaba, el PSOE s'havia compromès a fer aquestes adquisicions sense que se n'hagi arribat a concretar cap. Sampol i Miquel esperen poder defensar aquesta petició al Congrés dels Diputats a través de mocions i esmenes que presentarien als pressuposts generals de l'Estat del 2008. urant l'anterior legislatura el PSOE de Sóller plantejà també la compra de la finca costanera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.