cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

«Creiem que el cadàver trobat al túnel de les muralles és el de Lolo»

Els amics d'un aparcacotxes que desaparegué pensen que pot ser ell

Qui és el mort trobat la matinada de dissabte en un túnel de la muralla de Porta des Camp? Amics i coneguts d'un aparcacotxes que solia ser per la zona, del qual no saben res des de fa més d'un any, creuen que podria tractar-se d'aquesta persona, anomenada Manolo i coneguda com a Lolo, d'uns 30 anys.

Juan és un «sense sostre» que fa d'aparcacotxes de manera esporàdica a la zona de la Porta des Camp i coneixia bastant Lolo. Ahir al matí acudí a la Direcció de Policia de Palma per aportar les dades que coneix del seu amic desaparegut.Juan, uns altres tres «col·legues» que també solen estar per la Porta des Camp i l'amo d'un bar de la zona explicaren: «Manolo era sevillà i feia de guardacotxes per aquí des de feia uns quatre anys, però en fa més d'un que no sé res d'ell, des que hi hagué un incendi davant la muralla».

El túnel on aparegué el cadàver és d'uns dos metres d'alt, un metre i mig d'ample i té forma de «L». La part curta és l'entrada, d'uns tres metres de llarg, i després hi ha un gir cap a la dreta i una recta llarga, d'uns cent metres.Juan tenia un matalàs a l'entrada del túnel i de vegades dormia allà. A l'esplanada de davant vivia, dins d'una furgoneta, un home que recollia ferralla. Juan explicà que Lolo també posà un matalàs a l'entrada del túnel, «darrere del meu, i hi quedà a dormir tres o quatre vegades».El 17 d'octubre de 2006, a la nit, s'incendià la ferralla que estava acumulada davant de la porta. Els Bombers i la Policia es van encarregar de l'extinció del foc.

Juan i els altres coneguts indiquen que aquella nit Lolo dormia dins del túnel. «Pot ser que en entrar fum se n'anàs cap a l'interior del túnel i morís asfixiat o per qualsevol altre motiu. Després d'apagar el foc ningú no degué mirar a dins i Lolo es va quedar allà, però només és el que pensam, és una opinió, però hi ha moltes coincidències, i no creiem que el mort sigui un faraó de l'Egipte, encara que pot ser una altra persona» comenten els seus amics.L'autòpsia va descartar que es tractàs d'una mort violenta. El Cos Nacional de Policia ha recollit mostres de teixit del cadàver per tractar d'identificar-lo i continua realitzant diverses gestions per resoldre el misteri.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.