algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

El PSOE denuncia l'adjudicació a dit de la revisió cadastral a rústic

Ramis digué que els tècnics municipals podrien haver fet la tasca

El grup municipal del PSOE d'Inca va denunciar ahir l'equip de govern municipal per «elegir a dit» l'empresa que s'encarregarà de realitzar la revisió cadastral en sòl rústic. El portaveu del PSOE a l'Ajuntament d'Inca, Xavier Ramis, va explicar que «l'import total que permet la llei per contractar, sense haver de convocar concurs públic, és de 12.020 euros, i des de l'Ajuntament s'han realitzat diverses contractacions de 12.000 euros cada una, fins a arribar a la suma de 72.000 euros».Els socialistes van lamentar que des de l'Ajuntament s'hagin fet diverses contractacions, totes a la mateixa empresa. Xavier Ramis va explicar que «dels 12 polígons que componen la zona rústica d'Inca, els han agrupat de dos en dos per poder realitzar aquest tipus de contractació».

D'altra banda, el portaveu del grup municipal socialista va manifestar que «no és necessari contractar una empresa perquè faci aquesta tasca» i va assenyalar que «els tècnics municipals podrien dur a terme aquesta tasca, ja que des de la Sala es duu a terme un control dels finals d'obra». Així, Ramis va assegurar que «es tenen les eines suficients per efectuar aquest control» i va afegir que «els ciutadans d'Inca ens hauríem pogut estalviar els més de 70.000 euros que costarà la revisió cadastral als comptes municipals».El portaveu del PSOE, Xavier Ramis, va afimar que «les contractacions s'han adjudicat a la mateixa empresa que ja va realitzar la revisió cadastral l'any 1999, encara que ara figura amb nom diferent».

En referència a la revisió cadastral del 1999, Ramis va explicar que «en la darrera revisió es trobaren 600 noves edificacions en sòl rústic, que s'havien fet en el decurs dels darrers anys i sortiren a la llum gràcies a la revisió». Precisà que, «per tant, no entenem que amb les mesures actuals es pugui pensar que hi ha edificacions que no estiguin controlades, si més no tantes com el 99».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.