cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 18°
18°

Convoquen un ple extraordinari per donar llum verda al golf

UM i PP-CDM aprovaren concedir la llicència a la comissió d'obres

El batle de Muro, Jaume Perelló (UM), anuncià ahir que convocaran un ple extraordinari per concedir la llicència d'obres al camp de Son Bosc, a Muro. «El secretari m'informà que les llicències d'obra s'havien d'aprovar 48 hores després d'haver passat per comissió d'obres, per la qual cosa esperarem a dur a terme un ple extraordinari en lloc de fer-ho a la comissió de govern», explicà Perelló.

Així, Muro s'afronta a un altre ple que farà història, com ja passà el passat 10 de gener quan PP-CDM i UM votaren a favor de la llicència d'activitats del golf. Ara s'ha d'aprovar la llicència d'obres en un altre ple extraordinari, que «segurament es durà a terme la setmana que ve», segons digué el batle.

Perelló donà a conèixer la seva intenció de portar la decisió al ple després d'haver fet la comissió d'obres, on PP-CDM i UM votaren a favor de concedir la llicència, mentre que PSOE-Entesa (socis de govern amb UM) tornaren a mostrar la seva disconformitat.

El portaveu de PSOE-Entesa, Pere Amengual, s'estranyà ahir de la decisió del batle, perquè «mai una llicència d'obres no havia anat a ple». En aquest aspecte, Amengual considera que «UM no està segur de la legalitat de la llicència i ho volen dur a ple, per tenir el suport de PP-CDM».A més, Amengual també recordà l'existència de «tres informes en contra del golf que no s'han tingut en compte» i digué que el Consell demanarà una suspensió cautelar de les obres, pel fet que recomanà que «no es comencin les obres fins a saber-ne la decisió del jutge».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.