algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Els caçadors es donen a conèixer

Devers 40.000 persones han visitat la vuitena Diada de la caça

J.M. SASTRE. Campos.

Caçadors de tota l'Illa demostraren al públic en general que la caça és molt més que capturar un animal. Això és només el final, l'excusa per endinsar-se en un món que inclou gastronomia, passió per la naturalesa, per tot allò relacionat amb l'agricultura, amb la defensa del medi ambient i de les arrels i les pràctiques ancestrals. El marc elegit va ser la Diada de la caça, que en aquesta vuitena edició ha tingut lloc a Campos, amb la novetat que començà dissabte horabaixa i s'allargà durant tota la jornada d'ahir.

Organitzada pel Departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Campos, la diada resultà tot un èxit de participació. A pesar del dia ennigulat i de l'amenaça de pluja, devers 40.000 persones de tots els racons de l'Illa conegueren la variada oferta del recorregut proposat, de més d'un quilòmetre.

Amb tot, i des de la primera edició, aquest esdeveniment ha anat creixent i ampliant la seva oferta. De fet, s'ha convertit en una fira tradicional que inclou artesania, eines del camp, menjar, bijuteria, mercat local o envelats informatius del Consell de Mallorca i del Govern balear, entre molts d'altres al·licients. El recorregut comprenia mostres d'animals, de caça en totes les seves variants i arts modernes i ancestrals, exhibicions diverses; i exposicions de races autòctones, d'espècies cinegètiques o els cans que fa servir la Guàrdia Civil en la lluita contra la droga.

A l'hora de menjar, els visitants pogueren assaborir alguns dels plats de caça que havien elaborat per a l'ocasió un total de 10 bars i restaurants de Campos, o bé participar en una torrada a la nau de Son Fuaní. Entre les autoritats, hi eren Francina Armengol, Catalina Julve, Miquel Àngel Grimalt, Guillem Ginard, Isabel Oliver, Miquel Nadal, Antoni Pasqual, Jaume Font o Miquel Ferrer, entre altres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.