muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Unitat per les Illes arriba a Madrid

Davant el Congrés, Sampol diu que acabarà amb «30 anys d'atac de PP i PSOE contra les Balears»

Q.T. Palma.

Els candidats d'Unitat per les Illes, la coalició formada pel PSM, UM, Esquerra i Entesa per a les generals, es desplaçaren ahir a Madrid per participar en un acte simbòlic a la porta del Congrés, on es reivindicaren com «l'única força política que pot fer visible les Illes a Madrid».

Així ho assegurà el candidat d'Unitat, Pere Sampol, que participà en l'acte acompanyat pels membres de la llista al Congrés, Margalida Miquel, Maria Josep Morell i Glòria Domínguez, i pel candidat al Senat, Jaume Sansó. Els cinc posaren amb cartells amb les lletres de la paraula 'Unitat' davant els lleons del Congrés.Sampol afirmà que «durant els darrers 30 anys el nostre país ha estat invisible a les Corts Generals de l'Estat. Mentre aquí, al Congrés dels Diputats, es prenien decisions importants que afectaven els ciutadans de les Illes Balears, el PP i el PSOE callaven i ens condemnaven a la marginació».

El cap de cartell advertí que els diputats de PP i PSOE triats a les Illes «no només no ens han defensat, sinó que ens han atacat». El nacionalista aprofità per retreure als representants de PP i PSOE per Balears que hagin votat a favor de «pressuposts que, any rere any, ens deixaven a la coa del finançament i de les inversions estatals». Pel candidat d'Unitat, això és el que ha provocat la situació de «precarietat» de Balears en serveis públics i àrees com transport públic, sanitat, educació, cultura o identitat.

«Ara, units, acabarem amb 30 anys de silencis i d'atacs del PP i el PSOE contra les Illes Balears», apuntà Sampol a Madrid. «Farem visibles el nostre país, les reivindicacions i les aspiracions de la gent de la nostra terra. Ens farem sentir i ens hauran d'escoltar», sentencià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.