nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

El poliesportiu de Son Angelats no es podrà inaugurar fins que no s'urbanitzi el polígon

Les obres del poliesportiu municipal de Son Angelats, incloses dins el Pla D del Govern balear per a la desestacionalització del turisme, avancen a bon ritme i segurament es podran acabar a final d'estiu. Tot i això, el retard sofert pel polígon industrial situat a les seves immediacions retardarà la inauguració oficial, ja que aquesta infrastructura esportiva en compartirà els serveis.Ahir, el regidor d'esports, Josep Ll. Colom, i l'arquitecte municipal, Gabriel Buades, presentaren als mitjans l'estat de les obres. La infrastructura ocupa una superfície de més de 8.000 metres quadrats i està composta de dos cossos en els quals la llum natural tindrà un gran protagonisme, a causa dels grans finestrals de vidre i claraboies.

Segons explicaren els responsables de l'obra, la part corresponent a les pistes cobertes, amb capacitat per a 900 espectadors, segurament estarà llesta abans que la part corresponent a les piscines, amb unes grades de 300 places de capacitat.

Colom destacà que aquests dies han visitat diversos municipis per estudiar quina fórmula de gestió serà la més adient per al polisportiu. Segons el regidor «l'equip de govern s'inclina per una gestió municipal directa, tot i que s'ha de tenir en compte que les despeses de manteniment són molt elevades». L'arquitecte explicà que tot el subsòl de la part de les piscines és transitable, a fi de poder amagar la maquinària i sistemes de manteniment. L'obra té un pressupost d'uns 7 milions d'euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.