algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Cinc menors són detinguts per violar durant un any una nina a Mallorca

Tots ells, menys un, han estat lliurats als seus pares perquè tenen tretze anys o menys

66682
La Guàrdia Civil ha informat del cas la Fiscalia de Menors, als jutjats de la Gerreria.

J.J. Palma.

Una nina ha estat víctima d'abusos sexuals per part d'un grup de menors durant un any. Els comentaris d'índole sexual cridaren l'atenció d'una mestra, que denuncià els fets. La víctima pateix un trauma psicològic i es troba en tractament mèdic. La Guàrdia Civil ha identificat vuit menors de nacionalitat marroquina, que s'acusa d'haver participat, directament o indirectament, d'abusos i violació d'una nina. D'entre aquests al·lots, s'imputa una major responsabilitat a cinc d'ells, i la detenció material s'ha efectuat de moment a un, perquè és major de 13 anys. Però les acusacions se centren en cinc, dels quals els quatre restants tenen 13 o menys anys, per la qual cosa no poden ser arrestats.

Els fets han ocorregut en una localitat de Mallorca, el nom de la qual no se citarà en aquesta informació per tal de no perjudicar la imatge de la víctima i de la seva família. Es tracta d'una nina d'entre set i onze anys. Les investigacions les ha dut a terme l'Equip de la dona i el menor (Emume) de la Guàrdia Civil. Va ser una professora del centre escolar on estudia la nina la que es va alarmar per certs comentaris d'índole sexual que aquesta li feia. A partir d'aquest moment es parlà amb ella i s'anà estirant el fil, fins que s'informà els pares de la situació. La nina va ser atesa en un hospital i es comprovà que havia perdut la virginitat i, també, que sofreix un trauma psicològic.

Els pares formularen la denúncia davant de la Guàrdia Civil, el cas es traspassà a l'Emume i en els darrers dies s'han aclarit els fets. Així, se suposa que durant el darrer any la nina ha estat sotmesa a tot tipus d'abusos, i que fins i tot en ocasions es va consumar la violació. També es creu que aquests fets tenien lloc en un descampat, quan la nina sortia de l'escola i tornava a casa seva.Altres dades que s'han sabut ara són que la petita era abordada pels menors, que eren entre set i vuit. Sembla que dos d'ells, un el de major d'edat, foren els que haurien comès les violacions, i no es descarta que d'altres també hi haguessin participat activament. Allò que sí que feien era ser-hi presents, i fins i tot es creu que feien burla de la petita mentre era agredida. Els vuit presumptes implicats prestaren declaració ahir davant de la Guàrdia Civil. La immensa majoria foren lliurats als seus pares perquè tenen tretze anys o menys, i el de catorze va ser traslladat a la Comandància.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.