algo de nubes
  • Màx: 18.93°
  • Mín: 9.02°
18°

L'exbatle Prohens ocultà al Consell informació sobre el seu xalet il·legal

Dos anys més tard, la institució encara no en té l'expedient

GUILLEM MAS. Campos.

L'exbatle i representant del PP al Consell de Mallorca, Andreu Prohens, ha ocultat durant dos anys informació sobre el seu expedient per presumptes infraccions urbanístiques al seu xalet de Son Fuaní, sense fer cas de les reclamacions de la institució insular fins a dues vegades.Així ho ha denunciat una veïna de Campos davant l'Ajuntament i el Consell de Mallorca perquè aquestes dues institucions reprenguin les investigacions sobres les irregularitats urbanístiques de Prohens i hi actuïn en conseqüència.

La denunciant ha criticat que «Prohens passàs amb cançons durant dos anys al Consell per no enviar-li la informació que li reclamaven de les seves presumptes obres il·legals, quan aleshores ell era batle de Campos, delegat d'Urbanisme i diputat del PP al Parlament de les Illes Balears». La veïna en qüestió s'ha basat en una denúncia l'abril de 2006 contra l'execució de les obres que duia a terme Prohens a Son Fuaní i que l'exbatle amagà al departament d'Urbanisme del Consell de Mallorca.

Així, a la nova denúncia, es posa de manifest que l'obra de Prohens no compleix amb la distància amb el veí ni amb el camí, i la piscina que hi ha no s'ajusta al projecte presentat, entre altres irregularitats ja denunciades.

A més, es posa de manifest que l'exbatle i conseller del PP comprà durant l'any passat un tros de terra del veí per intentar arribar a les dues quarterades, ja que, amb la nova adquisició, la seva propietat arriba just just a poc més de 10.000 metres quadrats. De la denúncia s'extreu que Prohens, per intentar legalitzar les infraccions urbanístiques que cometé essent batle, regidor d'Urbanisme i diputat del PP, haurà de presentar un canvi de projecte de tot allò que pugui ser legalitzable davant el departament d'Urbanisme del Consell de Mallorca.

Amb aquesta nova actuació, es reobre el cas de les presumptes infraccions urbanístiques de l'exbatle Prohens després que ell mateix, durant dos anys, ho intentàs amagar al Consell de Mallorca, que ara, juntament amb la Sala, actuarà contra aquests fets.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.