algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
23°

Policia i Guàrdia Civil intercepten 30 conductors beguts a les Balears

Un arrestat a Palma per obviar un «cediu el pas» just devora els agents

GP. Palma.

La Policia i la Guàrdia Civil han interceptat, a penes en quatre dies, 30 conductors ebris circulant per les carreteres illenques.

El cap de setmana, la Guàrdia Civil del subsector de Trànsit detectà 21 alcoholèmies positives. D'aquest total, 13 es registraren a Mallorca, 5 a Eivissa i 3 a Menorca.

Per la seva banda, la Policia Local de Palma ha interceptat sis persones que conduïen sota la influència de begudes alcohòliques. Divendres de matinada es registraren quatre d'aquestes alcoholèmies i també es procedí a l'arrest d'un conductor que es va negar a efectuar la prova d'etilometria, tot i que no estava implicat en cap accident ni havia protagonitzat cap incident.

Devers les 23.35 hores de diumenge fou detingut un altre conductor begut, que registrà una taxa positiva de 0,71. Aquest home, de 52 anys, circulava amb el seu cotxe pel carrer de Caro. En arribar a l'encreuament amb el carrer Soler no respectà el senyal de cediu el pas, i just en aquell moment hi passava un vehicle policíac. Els agents demanaren la documentació al conductor i varen veure que presentava símptomes d'haver begut. En realitzar-li la prova d'alcoholèmia, es confirmaren les sospites i procediren a arrestar-lo.

Un altre cas es produí a l'Arenal de Llucmajor, diumenge a les 19.30 hores. Fou un accident a la plaça Major, en el qual es varen veure implicats dos vehicles. No hi hagué ferits però els conductors no es posaven d'acord. Per això es requerí la presència de la Policia Local de Llucmajor. En arribar-hi, els agents veieren que un dels dos conductors, de 59 anys, anava begut, amb una taxa de 0,89, i l'arrestaren.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.