nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

ALM-UM adverteix que la Sala cobra més del permès en els aparcaments

Apunta que la SAM funciona sense estar constituïda en aquest mandat

J.M.SASTRE. Manacor.

El grup municipal d'ALM-UM ha advertit que l'Ajuntament de Manacor cobra als ciutadans més del permès per la llei en els aparcaments soterrats de Jordi Caldentey i de Sant Jaume.

La portaveu del partit a la Sala, Catalina Julve, explicà que l'Ajuntament «està cobrant als ciutadans més del permès a la llei que estableix, entre d'altres consideracions, que el preu de l'estacionament es cobrarà per minuts». En aquest sentit, explica que en els dos aparcaments soterrats de Manacor es cobra la primera hora sencera, «tant si el vehicle hi està cinc minuts com si n'hi està seixanta i, tot seguit cobra per fraccions de 15 minuts. Així mateix, Julve recorda que la llei diu que el tiquet ha de portar la identificació del vehicle, el dia, l'hora i el minut d'entrada, «fet que obligaria a canviar tota la maquinària».

ALM-UM recorda que la Llei reguladora del contracte d'aparcaments de vehicles, aprovada pel Govern central, continua sense aplicar-se a Manacor, tot i que fa més d'un any que s'aprovà. Davant aquest fet, Catalina Julve reclama al batle de Manacor, Antoni Pastor (PP), que convoqui amb urgència el consell d'administració de la Societat Anònima Municipal (SAM).

Quant al funcionament d'aquest ens públic, Julve ha denunciat que la Societat Anònima Municipal, presidida pel regidor Pedro Rosselló (PP), «ha estat set mesos sense constituir-se d'ençà de l'inici de la nova legislatura».

La portaveu del partit de l'oposició ha mostrat la preocupació pel fet que l'Ajuntament ha gestionat la SAM durant set mesos amb un president que no estava nomenat ni habilitat pel ple. Julve considera «greu» el fet que des de la SAM, l'equip de govern a través de Rosselló, s'hagin pres decisions, com l'obertura dels aparcaments els vespres dels caps de setmana, contractar personal o fer gestions bancàries sense posar-ho en coneixement dels representants polítics del consell d'administració. Per això, Julve demana al batle i al regidor «serietat i compliment de la llei en la defensa dels consumidors».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.