cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Els 400 veïns ja han recuperat els diners de la urbanització Cas Corso

Els han tornat les contribucions especials que havien pagat

G.VICENS. Felanitx.

Els gairebé 400 veïns afectats per la polèmica de Cas Corso han recuperat els doblers que pagaren en unes contribucions especials que, com posteriorment es demostraria, no havien d'abonar. Cal recordar que el PSOE de Felanitx defensà, en tot moment, que la Sala havia de tornar els devers 700.000 euros que havien pagat els veïns de la urbanització en concepte de contribucions especials, perquè quan ho feren aquestes ja havien prescrit.

Fa aproximadament un any, el ple de la corporació municipal va aprovar tornar els doblers als afectats de la urbanització, tal com reclamaven els socialistes. El PSOE, però, ja havia presentat un contenciós administratiu per tal de reclamar que es tornassin els doblers als veïnats. Davant aquesta situació, la batlessa de Felanitx, Catalina Soler, va comparèixer en roda de premsa per fer balanç de l'actualitat municipal i criticà que malgrat la Sala ja hagi tornat els diners, «el partit socialista encara no ha retirat el contenciós i estam pagant amb doblers de tots els ciutadans els advocats». Soler llançà una pregunta: «si ja hem tornat els doblers als ciutadans, posaran els del PSOE els doblers de la seva butxaca?». «Com a PP, demanam una oposició constructiva i que facin més feina per Felanitx. Tres dels regidors socialites tenen càrrecs a Palma. Que es preocupin més per Felanitx», declarà Soler.

Per la seva part, el regidor del PSIB-PSOE, Antoni Nadal, ha explicat que «fa dues o tres setmanes vàrem donar ordre als nostres advocats perquè es retirin del contenciós». En aquest sentit, Nadal afegí que «una cosa és el tema polític i l'altre és el judicial. La via judicial no és anar al jutjat i retirar un paper, necessita uns tràmits administratius que ja han començat». El regidor socialista va voler deixar clar que «aquesta és una bandera que vàrem guanyar el PSOE. És un tema que està tancat». D'altra banda, Nadal ha explicat que «el PP amb les Normes Subsidiàries ens estan enganant com a xinesos. Les normes encara no han sortit de l'Ajuntament cap al Consell, quan fa mesos que es varen aprovar».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.