algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 13.46°
19°

Nou xoc mortal en travessar un cotxe la mitjana a l'autopista de Llucmajor

Una jove de 24 anys morí en la matinada d'ahir i dues persones més resultaren ferides greus

82230
El cotxe de la víctima va ser duit al dipòsit de Grues Simonet. Fotos: A.S.

G.P. Palma.

Nou accident mortal d'un altre vehicle que travessa la mitjana en una de les vies ràpides de Mallorca. Aquest darrer sinistre va tenir lloc en la matinada d'ahir, al voltant de les 03.20 hores, a l'autopista de Llucmajor, a l'altura de la sortida número 12. La Guàrdia Civil de Trànsit es va fer càrrec de la investigació per aclarir les causes d'aquest tràgic sinistre. Pel que sembla, un Peugeot 206 en el qual anava una jove de 24 anys al volant i un jove, de 27, al seient de l'acompanyant, va perdre el control per causes que encara es desconeixen en direcció a la mitjana, bolcà i després envaí el carril contrari, on col·lidí de manera frontal contra un altre Peugeot 206, conduït per una jove de 21 anys.

A conseqüència del brutal impacte, la conductora de 24 anys, d'inicials M.F.V. i nacionalitat espanyola, va perdre la vida gairebé a l'acte i els sanitari que es desplaçaren fins a aquell indret no pogueren fer res més que certificar-ne la mort. D'altra banda, el seu acompanyant resultà ferit de consideració greu. Una ambulància del 061 el va assistir al lloc dels fets, després de la qual cosa el va traslladar a l'hospital palmesà de Son Dureta, on a l'hora de tancar aquesta edició continuava ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

L'altra conductora de 21 anys d'edat també va sofrir lesions greus i va ser hospitalitzada a la Clínica Rotger, també a Palma. A través del telèfon de coordinació d'emergències 112 es van mobilitzar els serveis d'emergència necessaris per intervenir en el sinistre. A més d'efectius de la Guàrdia Civil de Trànsit, que regularen la circulació per evitar accidents posteriors, i del 061, també s'hi van personar membres dels Bombers de Mallorca per treure les víctimes de l'interior dels vehicles i neteja la calçada.Els dos vehicles implicats en la col·lisió van quedar completament destrossats i hagueren de ser retirats per sengles grues.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.