cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

El piròman posa a prova la Policia i torna a actuar als carrers de Palma

Ahir visità Joan Miró, Jafuda Cresques, 31 de Desembre i Eusebio Estada

J.J. Palma

El piròman que actua a Palma juga amb foc per dos motius: el primer, és obvi; el segon, perquè la Policia està tancant el cèrcol entorn d'ell i la seva detenció podria ser pròxima. Ahir de matinada reptà els investigadors i aconseguí eludir la trampa policial un pic més. Fins quan?

A les quatre i mitja de la matinada començà el festival. Actuà de manera gairebé simultània als carrers 31 de Desembre, on cremà un Renault 19; Jafuda Cresques, on incendià un contenidor i un arbre; i Eusebio Estada, on calcinà una paperera. Abans, sembla ser que havia actuat a Joan Miró, sense importar-li un impressionant dispositiu que havia muntat per una persecució d'un conductor suïcida (Més informació a la pàgina 12).

Els Bombers només van poder apagar les flames iniciades pel piròman, però els contenidors, papereres i fins i tot el cotxe resultaren abrasats pel foc. Ja són molts els veïns de Palma que estan mostrant la seva indignació pels continus atacs incendiaris a la capital i sol·liciten un major esforç policial.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.