nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Educació llança una oferta pública de feina per a 500 places de docents

Un 50% serà per a mestres i l'altre per a professors de Secundària

M.QUES./EFE. Palma.

El Consell de Govern va aprovar ahir una oferta pública d'ocupació relativa a l'ensenyament no universitari per a l'any 2008, amb la qual preveu cobrir un total de 500 places. D'aquestes, un total de 250 seran per al cos de mestres i les 250 restants per al cos de professors de Secundària.

Així ho va explicar el conseller d'Economia, Hisenda, Carles Manera, a la roda de premsa després dels acords assolits pel Consell de Govern, on va explicar que s'ofereixen 100 places d'Educació Primària, 50 d'Educació Infantil i 30 d'anglès. Així mateix, s'ofereixen 25 places de pedagogia terapèutica, 22 de música, 13 d'audició i llenguatge i deu d'educació física. Per illes, un total de 140 correspondran a Mallorca, 80 a Eivissa i Formentera i les 30 restants a Menorca.

Respecte al cos d'Educació Secundària, es preveuen 55 places d'anglès, 50 de llengua i literatura catalanes, 35 de geografia i història, 35 de matemàtiques, 30 de llengua castellana i literatura, 15 de biologia i geologia, deu d'educació física, deu de psicologia i pedagogia, cinc de física i química i cinc de música. Per illes, un total de 145 es presenten a Mallorca, 80 a Eivissa i Formentera i 25 a Menorca.

L'increment del nombre d'alumnes a les Balears i, en conseqüència, del nombre de professors que treballen en els centres públics ha aconsellat aprovar aquesta oferta. Així, les 500 places s'integren a la convocatòria de l'oferta pública d'ocupació per als cossos docents no universitaris de l'any 2008, que pretén donar més estabilitat als claustres i cobrir places ja existents amb professorat funcionari de carrera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.