algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
23°

Habitatges amb bonys o forats

Els llogaters dels pisos socials del Carotti en denuncien deficiències

ELENA BALLESTERO. Pollença.

Els llogaters dels Habitatges de Protecció Oficial habilitats pel Govern de les Illes Balears a l'antic hotel Carotti del Port denuncien l'existència de tota classe de deficiències a l'immoble. Fa un mes que van comunicar les deficiències a l'Ajuntament i al Govern de les Illes Balears, i asseguren sentir-se «impotents» a l'hora d'aconseguir una reparació eficaç. Les cases, estrenades el passat 20 de desembre, tenen goteres, humitat, les aixetes estan completament rovellades, l'antena de televisió no funciona, l'escala comunitària s'inunda cada vegada que plou, el sistema de reutilització d'aigües grises falla i les cisternes deixen de funcionar... La llista de deficiències que aporten els veïns és interminable.

La gerent de l'Ibavi, Catalina Cladera, va assegurar ahir que el seu departament està treballant per reparar els desperfectes, dels quals es farà càrrec l'empresa constructora, ja que l'obra es troba en període de garantia. La gerent de l'Ibavi explicà que les deficiències no són estructurals greus. «El problema no és estructural, sinó bàsicament de fontaneria i aixetes», va dir Cladera.

La gerent de l'Ibavi digué que aquesta és una obra heretada de l'anterior Govern i que ells només han volgut acabar-la el més aviat possible, perquè els veïns hi puguin anar a viure. «No ens poden culpar de la construcció», afegí. La gerent confirmà, finalment, que la recepció de l'obra l'ha feta el seu equip i assegurà que complia amb la qualificació pertinent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.