algo de nubes
  • Màx: 32°
  • Mín: 25°
26°

Pistes multiesportives i nous parcs infantils milloraran l'oferta turística

La Sala invertirà quasi 500.000 euros a fer les noves àrees d'oci

L'Ajuntament de Son Servera impulsarà diferents àrees d'oci infantil i esportives a tot el terme municipal per tal de millorar tant l'oferta turística com la destinada als residents. Així es faran nous parcs infantils i s'instal·laran pistes multiesportives. De moment, s'han pressupostat quasi 500.000 euros per habilitar quatre nous espais. Una de les zones on es millorarà l'oferta és a la zona de l'Estació, on es reciclarà el parc existent i es millorarà considerablement la zona de jocs. Es faran també parcs per a nins de 0 a 3 anys i altres zones temàtiques.

Vora les Escoles Velles, s'hi instal·larà una nova pista multiesportiva, on es permetrà la pràctica de vuit esports diferents. Així els joves podran, en un mateix indret, practicar futbol, vòlei o bàsquet, entre d'altres. «Moltes vegades ens queixam que els nins no tenen un lloc per jugar i aquesta és una bona opció», explicava el batle de Son Servera, Josep Barrientos. A la sortida que va de Son Servera a Cala Millor hi haurà una altre pista multifuncional i es farà una millora del parc existent.

L'altra zona pressupostada, que a més ja hi han començat les obres, és a la plaça Mallorca de Cala Millor, on s'ubicarà també una pista multiesportiva, una pista d'educació vial i un nou parc infantil. D'altra banda, es tracta d'aprofitar zones privades i zones públiques per millorar-ne l'oferta. La idea, segons explicà Barrientos, és arribar a convenis amb propietaris i hotelers que tenen vora zones públiques i habilitar pistes esportives que podrien tenir un ús conjunt. Aquest és el cas del Ciudad Laurel. «Aquesta actuació respon a la política d'integració que té posada en marxa l'Ajuntament. Posarem educadors de carrers i monitors a aquests indrets. L'objectiu és millorar la qualitat de vida. També els animadors d'hotels podran fer ús d'aquests espai per realitzar diferents activitats», exposa el batle, qui afegí que «esperam que tant el Govern com el Consell com altres institucions ajudin la financiació».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.