algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

El Bisbat cedeix la placeta de davant l'església a la Sala per trenta anys

Així podran realitzar-se les reformes que pretenia l'Ajuntament

J. SOCIES. Ariany.

L'Ajuntament d'Ariany ha aconseguit la cessió de la placeta de davant l'església parroquial de la Mare de Déu d'Atotxa per un període de trenta anys, d'aquesta manera el Bisbat ha accedit a la sessió de l'espai ubicat davant el temple i la rectoria, tal com ja havia fet amb la cessió del local parroquial que també ha estat cedit pel mateix període de trenta anys a l'Ajuntament.

Joan Ribot, batle d'Ariany, assenyalà que «la nostra intenció és empedrar aquesta placeta, ja que és una de les reivindicacions dels veïns, així que tot d'una que hi hagi un línia de subvencions es durà a terme».

Aquest mateix espai va voler ser ja millorat durant la legislatura passada per part de l'Ajuntament, ja que actualment és un espai de grava i que no acaba d'agradar a la gent del poble, així quan la Sala va voler-lo millorar va topar-se amb l'impediment que aquest espai era de l'església. Per tant, ara amb aquesta sessió, sembla que podrà dur-se a terme la tan anhelada reforma i donar a aquest mirador del Pla un espai digne.

Però en el transcurs del ple de l'Ajuntament es va informar per part de l'equip de govern de la firma del conveni amb el Bisbat. Els ànims entre el govern municipal d'UM i el grup de l'oposició PP es van encendre.

Ribot assenyalà que «si no hagués estat per les gestions de la regidora popular Maria Caldentey, la cessió enlloc de ser de trenta anys hagués pogut ser de cinquanta anys». Aquí la portaveu del PP acusà el batle de «mentider i has dit calúmnies arreu del poble per mantenir un poder, hi haurà paraules que hauràs de retirar».

Els ànims s'anaren encalentit a poc a poc si ja no hi estaven, ja que en el primer punt de l'ordre del dia el PP va negar-se a aprovar l'acte de la sessió anterior on va ser expulsada del ple la regidora popular. Així doncs després de l'estira i arronsa sobre la firma del conveni amb el Bisbat la cosa no va anar a més. El PP va fer en el torn de precs i preguntes totes aquelles intervencions que va voler demanant a l'equip de govern tots els detalls de la seva gestió i més informació cap a l'oposició, aquí el batle contestà que «la Sala està oberta per a qualsevol informació».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.