cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

Aixequen la suspensió d'obres a part de l'espai que ha d'ocupar l'hospital

El Consell ho aprova perquè els arqueòlegs no hi han trobat estructures

La Comissió d'Urbanisme del Consell aprovà ahir per unanimitat aixecar parcialment la suspensió cautelar d'obres que afecta Son Espases. En concret, es permet l'actuació en una part del terreny on s'ha de construir l'edifici principal de l'hospital, però no en tota, perquè es manté la prohibició en una altra part que ha d'ubicar l'immoble central, com també a la zona on es preveu el pàrquing i l'heliport.

La decisió es pren després que les dos arqueòlogues responsables de les excavacions no hagin trobat restes d'estructures i just hagin recuperat restes de ceràmica que no impedeixen les obres. Una vegada han arribat a roca viva donen per concloses les prospeccions en aquests dos punts concrets.

Per això, s'aixeca la suspensió en un terreny de 3.639 metres quadrats i en un altre de 197 metres, adjacents a la zona on ja s'ha començat a construir l'edifici principal i on no es van poder fer excavacions perquè s'havien fet moviments de terres sense supervisió arqueològica. L'aixecament permet, per tant, que les obres de construcció de l'edifici continuïn ara en una zona més àmplia, però encara no s'ha alliberat tot l'espai que ha d'ocupar l'hospital. Així, es manté la suspensió sobre 100.000 metres dels 217.000 metres de la finca de Son Espases. La suspensió, decretada al juliol, afecta encara una petita part de l'espai que ha d'ocupar l'hospital, l'aparcament i l'heliport.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.