algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Moren carbonitzats tres joves de 18 i 20 anys en un accident a Menorca

Les víctimes eren naturals d'Alaior i es dirigien a casa quan es produí el sinistre

77072
El vehicle en què viatjaven els quatre joves, a la carretera general, totalment destruït, abans de ser retirat.Fotos: T. M.

Àlex Barber López, de vint anys; i Andreu Palliser Triay i Ricard Caules Vinent, ambdós de 18 anys, tots ells naturals i residents a Alaior, varen morir ahir després de col·lidir i d'incendiar-se el vehicle en el qual viatjaven des de Maó fins a la seva població natal. Encara quan la Guàrdia Civil de Trànsit, que instrueix les diligències, no ha conclòs l'atestat, que lliurarà al Jutjat de Primera Instància número 2 de Maó, el director insular de l'Administració de l'Estat a Menorca, Javier Tejero, va avançar que «la causa probable del sinistre podria haver estat la humitat de la calçada i un possible excés de velocitat».

Per la seva part, el delegat del Govern a la Comunitat Autònoma, Ramon Socias, va lamentar que, una vegada més, s'hagi ajuntat el «tràgic binomi», de matinada i joves, en aquest esdeveniment, per la qual cosa va assegurar que s'ha «de conscienciar tota la societat» per tal d'evitar més morts d'aquest tipus.Eren les 4.40 hores de la passada matinada quan un vehicle Volkswagen Golf, amb matrícula B-2000-VD, conduït per A.B.L., en el qual circulaven els quatre joves en direcció a Ciutadella, va sortir de la calçada per l'esquerra. El conductor hauria perdut el control del cotxe, que va col·lidir violentament contra els murs de formigó de la carretera de Cala en Porter, una via situada en un nivell inferior al de la carretera general. Els joves, que procedien de Maó, es dirigien al domicili del copilot, Àngel Román Vives, que va salvar miraculosament la vida.

El vehicle va començar a cremar-se i es va transformar en una trampa mortal, de la qual només Àngel va aconseguir escapar en obrir els ulls i observar amb incredulitat que les flames començaven a estendre's per l'habitacle del cotxe destrossat. El copilot va aconseguir escapolir-se del cinturó de seguretat, sortir del cotxe i assolir la carretera general. Àngel Román va ser testimoni de les flames que van carbonitzar els cossos dels seus tres amics, atrapats en un embull de ferros. Amb gran serenitat i sang freda, va trucar amb el seu telèfon mòbil a la Policia i als familiars dels tres joves que havien quedat a l'automòbil sinistrat per informar-los de l'accident.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.