nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

PSOE-Entesa durà als jutjats la decisió de concedir la llicència al golf de Son Bosc

La junta de govern decidirà la setmana que ve si es dóna llum verda al projecte

103274
L'equip de govern (UM-PSOE/Entesa) discuteix la construcció d'un camp de golf en els terrenys de Son Bosc a Muro.

«Si, finalment, els membres d'UM de Muro decideixen donar la llicència d'activitat al projecte del futur camp de golf que es vol construir als terrenys de Son Bosc, des de la coalició de PSOE-Entesa posarem un contenciós contra la decisió de la junta de govern municipal». Així de contundent es va mostrar ahir el portaveu de la coalició PSOE-Entesa, Pere Amengual, que forma equip de govern amb UM, que sí que mostra el seu suport al camp de golf.

Pere Amengual va explicar ahir que «el primer punt de la comissió d'obres de dilluns preveu la concessió de la llicència per a la instal·lació del camp de golf als terrenys de Son Bosc i el que demanam al batle és que, durant aquest cap de setmana, reflexioni i es pensi la seva decisió detingudament». Però si, al contrari, el batle dóna el seu suport a la concessió de la llicència i el punt passa a la junta de govern (formada per tres membres d'UM i dos de PSOE-Entesa) i es dóna llum verda al projecte, «els serveis jurídics del PSOE ja m'han anunciat que posaran tots els tràmits en marxa per posar un contenciós contra la junta de govern».

Per la seva part, el batle de Muro, Jaume Perelló, va explicar ahir que «la meva decisió està més que reflexionada». I respecte a la decisió de PSOE-Entesa de posar un contenciós contra la decisió de la junta de govern municipal, Perelló es va mostrar clar: «Cada un que faci allò que vulgui». El batle de la localitat va explicar ahir que la seva decisió de donar suport al futur camp de golf és perquè «crec que hem d'evolucionar. Estic d'acord que hem de respectar el medi ambient i la fauna, però no ens podem quedar estancats, hem d'avançar». Per la seva banda, el Bloc per Mallorca va anunciar ahir a través d'un comunicat que cercarà el consens amb els seus socis en el Govern balear (UM i PSOE) per tal que es pugui evitar construir el camp de golf de Muro.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.