cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.98°
11°

La Plataforma dels camins públics denuncia que els treballadors del Fangar els «segrestaren»

La plataforma dels camins públics i oberts denunciarà les persones i l'empresa de seguretat del Fangar que, despús-ahir, van «segrestar» alguns components de la plataforma i periodistes, en els camins públics que transcorren per aquesta possessió situada entre Manacor i Felanitx.

Els fets van ocórrer quan van voler circular amb els seus vehicles pels camins públics que creuen la finca, «per anar a filmar i veure presumptes construccions il·legals que s'estan construint allà». En el mateix portell de la finca el guarda de seguretat els impedí el pas, però després d'aconseguir entrar i de protagonitzar una persecució «sense sortir dels camins públics», els van tancar amb els vehicles per ambdós costats, i quedaren atrapats enmig. Allà «ens van abandonar, ja que se n'anaren amb altres vehicles, i ens deixaren tancats immobilitzats allà enmig», assenyala el portaveu de la Plataforma, Sebastià Gayà. Finalment, per sortir d'allà va ser necessari l'ajut de la Guàrdia Civil, la Policia Nacional i la Policia Local, que es desplaçaren fins al lloc del «segrest».

La Plataforma també ha assenyalat que ha convocat una excursió pels camins públics que creuen la finca, per al proper dia 16 de desembre, amb sortida de la plaça de Son Macià.Avui mateix també hi ha un judici sobre la demanda civil que interposà l'empresa propietària des Fangar a l'Ajuntament de Manacor, per esbrinar la titularitat dels camins públics que creuen l'esmentada finca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.