nubes dispersas
  • Màx: 18.87°
  • Mín: 13.93°
18°

Miquel Ferrer i la tercera via fan pinya amb vista al congrés d'UM

Anit es varen reunir amb Nadal per presentar-li la seva proposta

DdB. Palma.

L'anomenada tercera via en la carrera cap a la presidència d'Unió Mallorquina, liderada pel batle Campos, Guillem Ginard, i el sector encapçalat pel batle d'Alcúdia, Miquel Ferrer, han tancat un acord per unir forces i negociar plegats amb Miquel Nadal una llista única amb vista al congrés que Unió Mallorquina celebrarà el desembre que ve per triar el susbtitut de Maria Antònia Munar.

En una reunió celebrada entre ambdós sectors la nit de divendres, Ferrer i Ginard acordaren dividir la formació en tres grans blocs encapçalats per un president, un secretari general i un vicepresident (càrrec de nova creació).

El president tindrà molt menys poder del que tenia fins ara Maria Antònia Munar, de manera que el major pes del partit recauria en el secretari general i en el vicepresident.

Ginard i Ferrer es reunien ahir al tancament d'aquesta edició amb el portaveu d'UM a Palma, Miquel Nadal, per presentar-li la seva proposta. Aquesta també passa per constituir una executiva molt més forta que la que existeix ara i que estaria integrada per un total d'onze membres.

Les negociacions entre el sector liderat per Guillem Ginard i l'encapçalat per Miquel Ferrer s'intensificaren a començaments d'aquesta setmana a Londres amb motiu de la celebració de la fira turística World Travel Market. A la capital britànica coincidiren el conseller de Medi Ambient el Govern baleaer, Miquel Àngel Grimalt (partidari de la tercera vía), i el batle d'Alcúdia, Miquel Ferrer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.