muy nuboso
  • Màx: 17.6°
  • Mín: 11.1°
17°

Un altre camió tomba a la carretera que enllaça Algaida amb Llucmajor

La formigonera sortí de la via i el conductor hi quedà atrapat

Què passa amb els camions? En l'última setmana sis vehicles pesats han sofert bolcs espectaculars a les carreteres de Mallorca. L'últim esdevingué ahir, a la carretera que enllaça Llucmajor amb Algaida, i el seu conductor quedà atrapat en la cabina. L'accident va ocórrrer sobre les quatre de l'horabaixa, a pocs quilòmetres d'Algaida. Un camió formigonera, perdé el control en un tram recte i va sortir de la calçada, pel marge esquerre. A continuació bolcà sobre la vorera, que feia un pendent de dos metres. El vehicle pesat sofrí danys materials abundants i el conductor quedà atrapat a l'habitacle.

El centre d'emergències de l'112 posà en alerta la Guàrdia Civil de Trànsit i els bombers, així com les ambulàncies i la Policia Local, que s'ocupà de controlar el trànsit perquè no es registrassin retencions. El xofer estava conscient i els equips de rescat aconseguiren alliberar-lo. El personal d'una ambulància comprovà el seu estat i després el traslladà fins a l'hospital de Son Llàtzer, amb pronòstic reservat. Els funcionaris del subsector de Trànsit realitzaren l'atestat per conèixer els motius de l'accident, que, de moment, no han transcendit.

«La sort fou que en aquell moment no es creuàs amb el camió d'altre vehicle, perquè llavors sí que hi hagués hagut un desastre», reconegué un dels funcionaris que va intervenir en el dispositiu d'emergència.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.