algo de nubes
  • Màx: 19.07°
  • Mín: 9.02°
18°

Un home entra a la seu del PP i amenaça de fer-la explotar amb una bomba falsa

L'individu, de nacionalitat marroquina, va ser detingut per la Policia minuts després

El centre neuràlgic del món polític balear, el carrer del Palau Reial, visqué ahir migdia uns minuts de tensió després que un home entràs a la seu del Partit Popular de les Balears i amenaçàs de fer explotar una bomba que duia dins una bossa d'esports, bomba que resultà que era falsa. L'actuació de l'individu, de nacionalitat marroquina i que va ser detingut per la Policia Nacional minuts després dins l mateix local dels populars, obligà a desallotjar totalment l'edifici on hi ha aquesta seu, i els dos del Parlament que estan devora. El trànsit de tot el carrer estigué tallat mentre actuaven els agents de la Policia. L'home també havia amenaçat amb la instal·lació de 14 explosius més pels voltants.

Segons explicà la treballadora que s'encarrega d'atendre el públic a la seu popular, Maria José Todó, l'home accedí al local passades les dotze del migdia, visiblement nerviós, i demanà que l'atenguessin dirigents del partit. Després d'una discussió en la qual li feren veure que no era possible, advertí que duia una bomba a la bossa, i en tragué dos mòbils amb els quals assegurà que la faria esclatar «quan el seu cap li ho manàs». Altres treballadors del PP es referiren després als possibles transtors mentals d'aquest home, perquè altres vegades ja havia demanat que el rebés la direcció del partit per denunciar, tal com assegurava ahir, que se l'acusa injustament dels atemptats comesos a Madrid l'11-M.

La Policia Nacional realitzà un gran desplegament mentre els polítics i els treballadors eren desallotjats. La unitat canina inspeccionà els edificis i els animals no hi detectaren cap explosiu. Passada devers mitja hora i l'ensurt, sobretot a la seu del PP, els agents permeteren que tothom tornàs al seu lloc.

DESALLOTJAMENT total deL PARLAMENT. Nombrosos polítics i treballadors dels edificis del Parlament en varen ser desallotjats durant mitja hora, fins que és comprovà que l'amenaça era falsa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.