muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.56°
13°

«Tots els camins te duen a Inca», nova promoció del Dijous Bo

Es preveu que 200.000 persones visitin la ciutat el 15 de novembre

«Pel Dijous Bo tots els camins te duen a Inca». Amb aquesta idea es va presentar ahir, oficialment, la campanya promocional que des d'avui i fins al dia de la fira gran, el pròxim 15 de novembre, pretén donar a conèixer, encara més si fa falta, la mare de totes les fires. Entre les novetats de l'edició d'enguany per al Dijous Bo, destaca la supressió de la passarel·la de moda pell que s'elimina del programa d'actes, encara que el sector de la pell i del calçat continuarà representat per l'exposició que n'organitza Afaca al claustre de Sant Domingo.

A més, per a l'edició d'enguany també es crea per primera vegada una banda sonora del Dijous Bo, un CD de versions de jazz interpretades per músics de l'Escola Municipal, del qual s'han editat 500 exemplars. La pàgina web del Dijous Bo (www.dijous-bo.com) ha registrat millores importants, per evitar que es col·lapsi quan es tracta de seguir la fira en directe per mitjà d'una web cam. Ara l'internauta trobarà com a portada en accedir a la web la fira en directe, de manera que tots aquells que decideixin quedar a casa o que no puguin desplaçar-se a Inca el dia del Dijous Bo, la podran visitar de manera interactiva a la plana web de l'esdeveniment. Al voltant de 200.000 persones visitaran Inca el dijous dia 15 de novembre, amb motiu de la celebració del Dijous Bo, en el qual es podran visitar més de 600 punts d'exposició de tota classe.

Però la fira de totes les fires ve acompanyada d'una llarga llista d'activitats diverses, que comencen avui amb la mostra de cuina i que conclouran el proper dia 24 de novembre amb el final de les Jornades d'Estudis Locals. El batle d'Inca, Pere Rotger, va explicar que «enguany es compleixen 200 anys des que tenim constància escrita de la celebració del Dijous Bo». A més, referint-se a la seva llarga tradició, Rotger va recalcar que «fa temps que deixà de ser la fira de tots els inquers per convertir-se en la fira de tots els mallorquins».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.