algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

L'Ajuntament impulsa classes per millorar el rendiment escolar

Dos dies a la setmana, deu alumnes participen en aquesta activitat

L'Ajuntament de Campanet ha impulsat un taller per ajudar a millorar el rendiment escolar dels alumnes que presenten dificultats de rendiment i d'integració escolars. Així, des de fa dues setmanes, cada dimarts i dijous, un grup de 10 alumnes d'entre 7 i 12 anys es reuneixen per reforçar la seva activitat escolar. En el projecte, hi col·laboren l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament, l'educadora social, la mediadora i dues mestres, que mantenen el contacte amb el col·legi públic del municipi per fer el seguiment dels alumnes que hi participen.

Aquest curs escolar és el primer que aquesta activitat s'ofereix des de pràcticament l'inici de l'any acadèmic, ja que durant el curs passat només es va oferir a partir del segon trimestre. Des dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Campanet van assegurar que «estam molt satisfets amb l'activitat, perquè té molt bona acollida entre els pares, els al·lots i els professors del col·legi». A més, van explicar que per als al·lots és una motivació, «ja que els alegra el fet d'arribar a classe amb els deures fets i també poden seguir millor el ritme de la classe».

Amb aquestes classes, a més d'ajudar els alumnes amb els aspectes estrictament educatius, també es treballen els hàbits d'estudi, a banda de les relaciones entre la família i l'escola. Així mateix, una vegada al mes s'intenta realitzar alguna activitat lúdica per treballar els aspectes de cohesió de grup.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.