algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Familiars de la britànica desapareguda a Can Picafort viatgen fins a Mallorca

Des del passat 9 d'octubre no tenen cap notícia de Jacqueline Tennant, de 45 anys

72396
La germana de Jacqueline, Maxine; la neboda, Lakeita i el marit d'aquesta,Damian, ahir a Palma. | HUMPHREY CARTER.

Familiars de Jacqueline Tennnant, la britànica d'origen jamaicà que desaparegué el passat dia 9 a Can Picafort, han viatjat a Mallorca per col·laborar en la recerca i penjar cartells amb la seva fotografia per tota l'illa. Maxine (germana de Jaqueline), la seva filla Lakeita i el marit d'aquesta Damian, han recorregut diverses parts de l'illa i avui i demà continuaran cercant Jacqueline. La Guàrdia Civil ha continuat amb l'operatiu de recerca de la desapareguda, que treballava al Holiday Village de Can Picafort, per al touroperador First Choice, fent classes de natació i esport per a infants.

L'excursionisme és una de les aficions preferides de Jacqueline, de 45 anys, que viu a cavall entre Londres i Mallorca. Els dimarts tenia el dia lliure i solia visitar alguna zona de l'illa. De fet havia anotat diversos llocs de visita obligada mentre era a l'illa. Els familiars han trobat la llibreta i han decidit recórrer les zones que no estaven ratllades, com Formentor, Betlem o el puig de Sant Martí, a Alcúdia.

Dimarts dia 9, a les nou del matí, Jaqueline esmorzà al seu hotel de Can Picafort. Després sortí d'excursió. Entre les 12.00 i les 13.00 rebé una telefonada del seu cap i ella li digué que era a punt d'arribar a un cim on hi havia vistes extraordinàries. Jacqueline no tornà i no han tingut notícies d'ella. La seva germana Monique va venir a Mallorca en no saber res d'ella. Ara ha tornat a Londres per veure si pot agilitzar els tràmits per rebre la factura del mòbil de Jacqueline i si va rebre o ca efectuar alguna telefonada després. També s'ha sol·licitat a la companyia de telefonia que indiqui on estava localitzat el telèfon quan va rebre la darrera telefonada. Pel temps que va transcórrer entre les 09.00, quan fou vista per darrera vegada, i les 12 o les 13.00 hores, quan rebé la darrera telefonada, se sospita que hauria pogut anar al puig de Sant Martí, a Alcúdia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.