nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

La Policia espera que la nina es recuperi perquè expliqui si caigué o fou empesa

Ian Martin reconegué ahir a l'institut anatòmic forense el cadàver de la seva esposa

95680
La Policia va muntar un cordó policíac a Cala Domingos després de l'aparició del cadàver. | ASSUMPTA BASSA.

La Policia espera que la petita Gianna es recuperi de les seves lesions i pugui aclarir la principal incògnita en el cas de la família Cooper: si va caure accidentalment del cinquè pis de l'hotel Samoa o si la seva mare la va tirar. Amb set anys i el cos destrossat per la terrible caiguda, la menor anglesa és l'única persona que en té la resposta. El Cos Nacional de Policia espera que s'acabi de recuperar a Son Dureta per intentar aclarir el cas.Ahir dematí es practicà l'autòpsia a Sara Cooper, que aparegué dimecres en aigües de Cala Domingos, a l'interior d'una cova submarina. L'examen forense descartà qualsevol indici de mà criminal i determinà que la mort de la turista britànica s'havia produït per ofegament.

Per la seva banda, Ian Martin emeté ahir un comunicat, per mitjà del Foreign Office, en el qual confirmava que el cos trobat en aigües de Calas de Mallorca és el de la seva dona, i qualificà la notícia de «devastadora» per a tota la seva família. Alhora, demanà que els mitjans de comunicació respectin el dolor de la seva família en uns moments tan durs.

Tal com avançà ahir aquest diari, una testimoni declarà als investigadors que dilluns dematí, el dia que Gianna caigué del cinquè pis, havia vist que una dona entrava repetidament a l'aigua, a Cala Domingos, i en sortia. Al final la perdé de vista i no s'adonà que era la turista britànica desapareguda.Quan Sara Cooper va ser trobada dimecres per efectius de la Unitat Territorial de Costes (UTC) de la Policia Local de Porto Cristo, li miraren la roba i li trobaren dues claus magnètiques pertanyents a les dues habitacions que la família Cooper havia llogat a l'hotel Samoa.

La premsa anglesa continuava ahir a Mallorca i al matí alguns corresponsals es traslladaren a l'institut anatòmic forense, on fotografiaren Ian Martin. També anaren, per realitzar algunes gestions, pels voltants de Son Dureta, on Gianna Cooper continua ingressada a la UCI de l'hospital maternoinfantil, en estat de coma induït. Sofreix severes lesions facials, amb fractura de múltiples ossos, contusió cranial, lesió hepàtica i altres seqüeles de la terrible caiguda, que es produí des d'una altura de gairebé 12 metres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.