algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10.08°
10°

Desenes de persones pentinen la zona de Llucmajor a la recerca de Margalida

Avui al matí es realitzarà un nou desplegament des del Club Nàutic Nou de l'Arenal

Des del passat dia 10 no es tenen notícies de Margalida Bestard, la dona de 72 anys desapareguda a l'Arenal després de cobrar el lloguer de diversos pisos de la seva propietat. La família ofereix una recompensa per qualsevol pista fiable però no ha rebut trucades. Més de mig centenar de persones participà ahir en una nova jornada de recerca de Margalida Bestard. Voluntaris de Protecció Civil, familiars, amics, coneguts i veïns recorregueren diverses zones per trobar la dona, el parador de la qual continua sent un misteri.

Avui al matí s'ha convocat una altra gran recerca col·lectiva, en la qual participaran voluntaris d'agrupacions de Protecció Civil de diferents agrupacions de Mallorca, Guàrdia Civil, Policia Local, familiars, amics, veïns, i coneguts de Margalida. Tant ahir com avui, el punt de partida és el Club Nàutic Nou de l'Arenal de Llucmajor, a partir de les nou del matí. Allà hi ha instal·lat un punt de coordinació, on es prenen les dades de les persones que participen en la recerca i se'ls assigna una zona. A mitjan matí d'ahir eren 55 els voluntaris que pentinaven l'Arenal i els voltants.

Joan Amengual, nét de Margalida Bestard, recorregué diverses zones i agraí l'ajuda de totes les persones que col·laboren en la recerca. Amengual comentà que la desaparició de la seva àvia «és un misteri perquè no s'ha tornat a saber res d'ella des del dia 10». En aquest sentit remarcà que la família ofereix una gratificació de 15.000 euros a les persones que puguin aportar pistes fiables sobre el parador de Margalida, «però de moment no hi ha hagut cap trucada, avisos ni tan sols falsos, és molt rar».

Avui, la convocatòria està assenyalada per a les 09.00 hores. No obstant això, el punt de coordinació és de manera fixa al Club Nàutic Nou. Així, totes les persones que es desplacin fins allà per col·laborar, sigui l'hora que sigui, rebran un itinerari per contribuir en l'operatiu de recerca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.