muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
15°

Una dona danesa mor quan el seu cotxe és arrossegat per la torrentada a Puigpunyent

Dos veïns de la urbanització de Son Serralta aconsegueixen salvar el fill i la parella de la víctima

101578

Moment en què els equips d'emergències rescaten el cos sense vida de la dona del llit del torrent de sa Riera

MITCHELS.

Una dona de nacionalitat danesa d'una trentena d'anys morí ahir migdia a Puigpunyent, quan el vehicle amb el qual viatjava fou arrossegat per la torrentada que ocasionà la gran quantitat d'aigua caiguda durant la tempesta.Els fets ocorregueren entre les 12.30 i les 13.00 hores en un punt de la carretera que va de Palma a aquest municipi del Ponent, a l'indret de la urbanització de Son Serralta.

Sembla que la pluja va fer que l'aigua s'acumulàs a les marjades d'un coster que hi ha a la part alta d'aquest punt de la carretera. Quan les marjades no pogueren aguantar més, cediren i arrossegaren un gran nombre de vehicles, que en aquell moment circulaven per la via, cap al llit del torrent de sa Riera.Fou en aquell precís instant que, per motius que encara es desconeixen, la dona sortí del seu vehicle, segons informà el tinent de batle de Puigpunyent, Jaume Pujol.Dos veïns de la mateixa urbanització de Son Serralta aconseguiren rescatar la parella de la dona, que respon a les inicials de B.L, i el seu fill de devers tres anys, que havien quedat a l'interior del cotxe, segons informà el batle del poble, Joan Ferrà.El pare i l'infant no patiren danys físics i foren atesos pels serveis d'emergència del 061 i per un equip de psicòlegs, segons informà el batle mateix.

Els tres membres del Cos de la Policia Local d'aquest municipi comparegueren tot d'una al lloc dels fets i trobaren el cos de la dona, ja sense vida, 300 metres més avall del punt on el cotxe havia caigut al torrent.L'equip dels tres policies locals també rescataren quatre persones que encara es trobaven dins un vehicle al jaç del torrent de la Riera, i que també eren estrangeres. «Fins a cinc cotxes ha arribat a arrossegar l'aigua cap al torrent. La desgràcia encara hauria pogut ser pitjor. Pocs minuts abans els ocupants dels altres tres vehicles que també caigueren al torrent han aconseguit sortir-ne», explicà el batle.

«Des que tenc coneixement, no havia vist mai res com això, a Puigpunyent! El torrent anava ple fins a dalt. Hem arribat a passar pena per les nostres vides», afirmà Joan Ferrà. Ahir horabaixa mateix quedà restablerta la comunicació per la carretera que uneix aquest poble amb Palma i les grues tragueren els cinc cotxes del torrent. El president Antich visità ahir horabaixa Puigpenyent, juntament amb la presidenta insular, Francina Armengol; Albert Moragues, conseller de Presidència, i el conseller insular d'Interior, Joan Lladó.Passada la tempesta, els veïns del poble s'afanyaven a treure l'aigua dels nombrosos soterranis negats i a deixar els carrers en condicions, netajant-los de la brutor acumulada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.