algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

El nou tanatori serà inaugurat a principis del mes de novembre

El municipi de Muro veurà inaugurades les obres d'ampliació del tanatori a principis del mes de novembre. Així ho afirmà el batle de la localitat, Jaume Perelló, després de prop d'un any de treballs al tanatori.

Les obres de reforma han consistit en la construcció d'un nou edifici de les mateixes característiques que l'actual i, quan s'entri a l'edifici, hi haurà dues portes amb dues sales de vetla independents perquè cada família i els visitants puguin estar amb els seus amb total intimitat, ja que els dos tanatoris han quedat del tot separats.

Aquestes obres es realitzaren per evitar que es produïssin situacions com que el mateix dia hi havia dues defuncions al poble i els familiars havien de compartir el mateix espai, en lloc de tenir una sala més íntima, fet que produïa una situació incòmoda.

El cost total de l'actuació en el cementeri municipal de Muro puja fins a uns 185.000 euros, dels quals prop de 26.000 han anat destinats a la construcció d'un soterrani a les instal·lacions.

Per altra part, el batle de Muro, Jaume Perelló, també explicà que està previst que la nova escola, que s'està construint, es podria inaugurar dins el mes de desembre. Aquest nou col·legi, que donarà cabuda a un total de 450 alumnes, tindrà sis unitats d'educació infantil i dotze de primària amb menjador i cuina.

La construcció d'aquest nou edifici, que s'inaugurarà aviat, ha estat molt reivindicada tant per l'Ajuntament de Muro com per tota la comunitat escolar del municipi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.