algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Estaràs veu un Executiu «dèbil» que «governa a cop de rancúnia»

La presidenta popular assegura que l'únic objectiu és «atacar el PP»

EFE/J.M. Eivissa/Palma.
La presidenta del PP balear, Rosa Estaràs, va afirmar ahir, en una conferència que va pronunciar a la III Escola de Formació de les Noves Generacions (NG) del PP, que a la comunitat balear no hi ha Govern, ja que no hi ha lleialtat entre els partits que el componen.

Pacte d'esquerres, cent dies de desgovern fou el títol de la xerrada oferida per Estaràs després de la inauguració, al matí, de les jornades, duites a terme en un establiment hoteler de la platja d'en Bossa d'Eivissa i a les quals assistiren uns 150 joves de NG.

Estaràs va remarcar en la seva intervenció la «debilitat» del Govern presidit per Francesc Antich, ja que, segons el seu parer, està governant «a cop de rancúnia» i amb l'«únic objectiu comú d'atacar el PP».

Per Estaràs, s'han complert els pitjors presagis, que ja auguràrem durant el debat d'investidura. La presidenta del PP balear qüestiona, sobretot, la gestió de l'Executiu en el tema de Son Espases i la paralització de les obres. «Son Espases ha demostrat que el Govern està dividit i que no hi ha lleialtat entre els socis. Biel Barceló, del Bloc, ha dit que el Govern ha decebut els seus electors i el senador Pere Sampol afirma que l'Executiu no tindrà credibilitat», apunta Estaràs.

En matèria educativa, considera que la proposta de gratuïtat dels llibres de text ha estat «esperpèntica i novel·lesca».
Les diferències entre els socis del pacte, assegura, també s'han fet notar en carreteres. «El conseller d'Obres Públiques és favorable al segon cinturó, però la presidenta Francina Armengol s'hi oposa. UM presenta pel seu compte la llei del sòl i ho fa sense que ho sàpiga el seu govern. En imposts, han passat de prometre la baixada de la taxa de fems a augmentar-la un 26%». En definitiva, assegura Estaràs, «hi ha desgovern, descoordinació i no existeix un rumb clar per part dels partits que formen el Govern».

Coma cosa bona destaca la gestió de la consellera Josefina Santiago, que ha incrementat la targeta complementària per a rendes més baixes. «Té tot el nostre suport», afirma la líder del PP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.