algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Pastor vol que el Consell modifiqui els criteris del Pla d'Obres i Serveis

Considera que hauria d'optar a una ajuda a l'any per cada nucli

El batle de Manacor, Antoni Pastor (PP), té la intenció de sol·licitar a la presidenta del Consell de Mallorca, la socialista Francina Armengol, que modifiqui els criteris de concessió d'ajudes del Pla d'Obres i Serveis (POS). Aquest pla atorga cada any ajuts econòmics per a projectes a tots els municipis de l'Illa d'entre un 50 i un 80 per cent, depenent del nombre d'habitants. Cada poble presenta una llista d'obres prioritàries i el Consell tria la que finançarà segons la disponibilitat pressupostària.

El motiu de la sol·licitud de Pastor és que el batle troba que «el Consell ha de millorar el pla perquè no s'hi tracten igual tots els municipis». En aquest sentit, afegí que «Manacor té unes peculiaritats diferents, per exemple, d'Inca o de qualsevol municipi que només té un nucli urbà, i en això el pla perjudica Manacor». Pastor argumentà que la capital del Llevant comprèn vuit nuclis i perquè cada un pugui rebre una ajuda han de passar vuit anys, a raó d'una cada any. Considera que Manacor «hauria de poder presentar diferents projectes, perquè cada nucli de població és com un poble».

Aquest assumpte va sortir arran de l'elecció de les obres que la Sala demana en el POS de 2008. El fet que el primer projecte sigui una millora per a Porto Cristo, i que s'hagin posat en segon lloc unes obres per a Manacor que l'any passat tenien prioritat en relació amb la del Port, ha rebut les crítiques de l'oposició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.