cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
18°

Rotger admet un «tracte de favor» en adjudicar el casal de joves

Diu que es mereixia una segona oportunitat per ser del poble

El batle d'Inca, Pere Rotger (PP), va reconèixer a l'últim ple municipal «un cert tracte de favor» a l'hora d'atorgar l'adjudicació del casal de joves a l'empresa Quimipres, la mateixa que va construir la piscina coberta municipal les deficiències de la qual han estat a punt de provocar el tancament de les instal·lacions.Rotger va explicar que «malgrat que després dels antecedents tenia reticències en adjudicar a aquesta empresa (que va resultar guanyadora del concurs), entenc que es mereixia una segona oportunitat per ser una empresa inquera».

Les reaccions a l'afirmació del batle Pere Rotger no s'han fet esperar. El portaveu del Bloc a Inca, Antoni Rodríguez, ha posat el crit en el cel. Recorda que les obres de la piscina tenen més d'una vintena de deficiències i que Quimipres va facturar per aquestes més d'un milió d'euros d'extres a l'Ajuntament.

Antoni Rodríguez explica que l'adjudicació del casal de joves a Quimipres es justificava amb la rebaixa del termini d'execució d'aquesta obra, ja que l'empresa es comprometia a lliurar el casal en vuit mesos, una cosa «totalment irrealitzable» perquè el termini ja ha estat superat.Per tot això, i després que Pere Rotger hagi reconegut un tracte de favor cap a aquesta empresa, el portaveu del Bloc d'Inca sol·licita que es rescindeixi el contracte a la constructora per rebaixa temerària o que, en el seu defecte, s'apliquin les sancions econòmiques preceptives.

El Bloc d'Inca assegura que «la connivència de l'equip de govern del PP amb les constructores és tot un misteri».El portaveu del Bloc d'Inca, Antoni Rodríguez, posa en dubte, a més, que a hores d'ara, vuit mesos després d'iniciar la reforma de les cases de Son Amonda per convertir-les en un casal de joves, existeixi un projecte d'execució d'aquesta obra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.