nubes dispersas
  • Màx: 16.84°
  • Mín: 12.25°
16°

Cort preveu recaptar enguany 66 milions d'euros amb l'IBI

El consistori ha posat al cobrament 278.000 rebuts de l'impost

L'Ajuntament de Palma ha posat al cobrament 278.000 rebuts de l'Impost de Béns Immobles (IBI). El cobrament voluntari començà el 17 de setembre i conclourà el 16 de novembre. En total, el consistori palmesà preveu recaptar 66 milions d'euros per aquest. El pagament d'aquest impost anual pot abonar-se a través d'internet a les pàgines www.palmademallorca.es o bé a www.contribucions.org, així com també a les oficines de recaptació ubicades als carrers Francesc de Borja Moll, 22; Isidor Antillón, 19; Son Dameto (edifici Policia Municipal) i Santa Eulàlia, 9.

Des de l'1 fins al 16 de novembre, l'Ajuntament ampliarà l'horari d'atenció al ciutadà fins a les 17 hores per poder abonar els impostos. Els impostos, a més, poden abonar-se en les entitats bancàries que figuren al dors dels rebuts de contribució.

Els contribuents que enguany s'han acollit a la modalitat de «pagament a la carta» per a l'abonament de l'Impost de Béns Immobles o contribució urbana tenen un descompte. Aquesta mesura podria suposar un estalvi global de tres milions d'euros per als contribuents de Palma.Aquesta modalitat de pagament s'inicià l'any passat i s'hi acolliren gairebé 11.000 contribuents dels 278.000 que hi ha ara a Palma. La iniciativa permet abonar l'IBI en fraccions mensuals, trimestrals o amb el pagament únic. Cort aplica un descompte del 2% amb aquest sistema de pagament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.