muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

S'inicien les obres de les pluvials que posaran fi a les inundacions

Col·loquen una canonada d'un metre d'ample al carrer Manyoles

Les obres de les pluvials del carrer Manyoles d'Alaró van començar finalment aquesta setmana. Les obres, que ja es van aprovar en la passada legislatura, «pretenen solucionar el problema que tenen cada vegada que plou de manera intensa els veïns del carrer Pontaró, que sofreixen inundacions a les cases i que l'any passat va causar un mort», va explicar el batle del municipi Joan Simonet (PP).

Les obres, a càrrec de l'empresa SOREA, consisteixen en la col·locació d'una canonada d'un metre de diàmetre al carrer Manyoles, ja que quan l'aigua del carrer Pontarró arribava a aquest carrer, es trobava amb un obstacle, de manera que no podia passar i quedava al carrer Pontarró provocant les inundacions.

El projecte va ser redactat pels tècnics del Consell a la passada legislatura i actualment s'està execuntant la primera fase, que suposarà un cost de 378.000 euros per a l'Ajuntament, que ja figuraven en els pressuposts aprovats per l'anterior legislatura, encapçalada pel socialista Miquel Deyà.

A més, també se separen les aigües pluvials de les fecals, a més de construir a una nova depuradora amb un conveni firmat amb l'Ibasan.Les obres han començat en l'últim tram del carrer Manyoles, de manera que de moment no ha alterat la circulació. No obstant això, el batle d'Alaró, Joan Simonet, va explicar que seria quan s'executi el tercer i últim tram quan puguin sorgir problemes circulatoris.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.