muy nuboso
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 8.12°

Pastor acusa Medi Ambient d'aturar projectes fermats al passat mandat

El batle es refereix al passeig de s'Illot i al cobriment del torrent

El batle de Manacor, Antoni Pastor, acusa la Conselleria de Medi Ambient "de la qual n'és titular el regidor d'ALM-UM de la capital de Llevant, Miquel Àngel Grimalt", de paralitzar dos projectes que estaven «fermats» des del mandat passat, quan el conseller era Jaume Font. Concretament, Pastor fa referència al passeig marítim per a vianants de s'Illot a Cala Morlanda i al cobriment del torrent de Manacor en el tram que passa pel nucli urbà.

Quant al passeig marítim que la Conselleria de Medi Ambient ha paralitzat, ja que el PP introduí canvis en el projecte sense tenir el beneplàcit de les parts que l'havien consensuat "inclosa l'associació Roques sense Ciment", Pastor assenyalà que el projecte «és finalista». «No té sentit que el conseller es reuneixi amb les parts perquè ens hem reunit més d'un any i volem que s'executi aquest projecte».

En relació amb el cobriment del torrent de Manacor, Pastor manifestà que «diu "Medi Ambient" que no hi ha ni projecte ni doblers per al finançament a l'hora d'executar-lo». «Això no és cert, la redacció del projecte està adjudicada per 28.000 euros i hi havia 600.000 euros de l'Agència Balear de l'Aigua per a la primera fase», informà Pastor. El cost total del cobriment és de 2.700.000 euros. «El projecte està fet i hi ha doblers, de manera que s'ha d'executar», afegí. Finalment, Pastor afirmà que no vol obrir «cap guerra mediàtica» amb la Conselleria de Medi Ambient i li demanà que «tengui esment de les formes, perquè fins ara hi havia hagut bona col·laboració».

El conseller de Medi Ambient, Miquel Àngel Grimalt, respongué a les acusacions de Pastor i assegurà que els dos projectes «són una prioritat per a la Conselleria i estaran aquesta legislatura». «Quant al cobriment del torrent, no és ver que hi hagi cap partida pressupostària, perquè ni tan sols hem rebut el projecte. Em pensava que estaria a punt d'adjudicar, perquè així ho va vendre el PP». Finalment, en relació amb el passeig de s'Illot, Grimalt assegurà que «l'única cosa que hem fet és el que ens va demanar l'Ajuntament mateix, que és tornar al projecte de consens. El que no ha de fer Pastor és intoxicar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.