nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
14°

Grosske assumeix les seves culpes en el retard dels centres culturals

Les inscripcions per als cursos es retarden durant un mes

El tinent de batle de Participació Ciudadana, Eberhard Grosske, reconegué ahir que ell era el principal responsable del retard en l'inici dels cursos que organitzen cada any els centres culturals de Palma. «És cert que hi ha retard i la culpa és meva. No tenc cap problema per admetre-ho», explicava ahir a aquest diari Grosske.

El retard en l'inici dels cursos, que tenen una alta acceptació ciutadana, s'ha produït, segons el regidor del Bloc, per una qüestió administrativa. «N'hem volgut canviar el plec de condicions per millorar-los i hi ha hagut un cert retard. Esper que d'aquí a un mes ja comencin a oferir-se els cursos», vaticinà.La gairebé trentena de centres culturals habilitats per l'Ajuntament de Palma a les barriades, ofereixen i amplien cada any una llista de cursos i tallers per a tots els ciutadans des que l'any 1983 s'inaugurà el primer centre cultural al Polígon de Llevant.

L'any passat, més de vint mil persones participaren en els més de set-cents tallers que es realitzaren en el conjunt de tots els centres de Palma. Tallers que es poden classificar en diferents grups, com són els de manualitats, restauració, brodats, ball, idiomes, cuina, gimnàstica i informàtica.Així, els interessats en les propostes hi podien trobar balls, sevillanes, ball de bot, ball flamenc, de saló, dansa del ventre, dansa oriental, etcètera. L'oferta de manualitats abraça des dels brodats mallorquins fins a la ceràmica, el macramé o tall i confecció. Els centres culturals ofereixen també diferents cursos de cuina. I l'oferta de tallers de gimnàstica engloba el ioga, el tai-xi, el judo, l'aeròbic i la gimnàstica de manteniment.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.