algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

El concessionari Riutort denuncia que li han romput 570 gandules

Ja és la segona vegada que li esquincen el material durant l'estiu

El concessionari dels lots 1, 2 i 3 de la platja de Muro, Bernat Riutort, que també explota part de la platja de Can Picafort, denuncià ahir al matí davant de la Guàrdia Civil que li han romput 570 gandules dels seus lots. El concessionari explicà que «els agents de la Guàrdia Civil m'han assegurat que s'investigaran els fets, encara que aquesta ja és la segona vegada que destrossen les meves gandules durant aquest estiu».

En els dos casos, els fets s'han produït durant la matinada, i el passat 22 de juny es van destrossar un total de 574 gandules. Encara que Bernat Riutort no va voler fer declaracions respecte al possible autor dels fets, sí creu que es tracta d'algú que sap els lots que explota i on ha de destrossar les gandules «perquè només s'han vist afectades les gandules dels meus lots, ja que hi ha un altre concessionari a la Platja de Muro que no ha trobat cap destrossa».

Per aquesta raó, Bernat Riutort manifestà ahir que «si algú sap alguna cosa o ha vist algú durant la matinada de dimecres que ho digui» i continuà dient que «estic disposat a donar entre 3.000 i 5.000 euros a les persones que aportin alguna pista i que declarin davant de la Guàrdia Civil». Aquesta ja és la segona vegada que el concessionari de les platges de Muro, Bernat Riutort pateix danys materials a les gandules que explota a la platja de Muro. «Durant el mes de juny ja va haver de canviar les teles de 574 gandules i em van costar uns 40.000 euros».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.