nubes dispersas
  • Màx: 33°
  • Mín: 26°
33°

Arrestats per deixar el seu fill en el cotxe mentre bevien a Gomila

La Policia Local trobà els pares del menor, de dos anys, en un bar

La Policia Local de Palma arrestà la matinada de diumenge una parella de ciutadans bolivians identificats com Damián J.C., de 31 anys, i Wilma, de 30, per un presumpte delicte d'abandonament en constatar que el seu fill de dos anys d'edat romania tancat a la part de darrere d'un cotxe mentre ells es trobaven bevent en un establiment proper.Una patrulla de la Policia Local que estava realitzant un atestat de trànsit a la plaça Mediterrani, a la zona de Gomila, observà de manera casual la presència d'un nin de curta edat en els seients posteriors d'un turisme, les portes del qual es trobaven tancades amb clau.

Quan els agents eren a punt d'accedir de manera dràstica a l'interior del cotxe per fer-se càrrec de la criatura, foren avisats per algunes persones que els pares eren en un bar proper. Els components de la patrulla policíaca els trobaren allà amb símptomes d'una ingesta notable d'alcohol, segons l'atestat, encara que pogueren presentar les claus del vehicle i el nin pogué ser rescatat.

Després de les diligències inicials de la Policia Local, els progenitors de la criatura foren lliurats a la Policia Nacional, que procedí a informar el pare de la seva detenció per un delicte d'abandonament i a la mare la seva posada en llibertat amb els mateixos càrrecs perquè pogués fer-se càrrec de la criatura.

Es tracta del tercer cas registrat a Mallorca en les darreres setmanes d'abandonament de menors durant la diversió dels seus pares o custodis. En els anteriors incidents d'aquest estiu, els agents foren alertats per ciutadans que havien constatat la presència de menors en l'interior dels vehicles durant el temps suficient per sospitar que algú els tancava allà voluntàriament. A més de la sanció que judicialment pugui ser imposada a qui abandona un menor, els pares o tutors en poden veure compromesa la custòdia legal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.