algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

Una festa que s'allargà fins al matí provoca la indignació dels veïns

Botellot, música al carrer i desperfectes han exasperat el poble

Indignats, així és com se senten els veïns de Montuïri, després que aquest cap de setmana passat una gran multitud de joves, arribats majoritàriament de fora poble, envaïssin la major part de la localitat tota la nit fins a la matinada. Cotxes amb el maleter obert, la música i el beure, botellot, no s'aturaren. «A les set quan em vaig aixecar encara hi havia gent amb la maleter del cotxe obert, bevent i ballant», explicava un veí, que també assenyalava que «tot el barri va alçat».

La festa va ser a la zona del Dau, però tot el poble en va rebre les conseqüències. «No trob lògic que la Sala permeti tallar el carrer i destorbar el son de tots els veïns per beneficiar un empresari», assenyalava una veïna d'un dels carrers adjacents a l'avinguda del Dau, i que també en va rebre els efectes.

Alguns veïns van telefonar a la Policia Local i a la Guàrdia Civil per denunciar els fets i també han fet arribar el seu malestar al batle del municipi. Durant la nit del dissabte al diumenge alguns veïns van quedar sense poder entrar o treure els seus vehicles de les portasses.

Tot començà amb l'anunci de la celebració del Montuïri Electronic Festival, però alguns dies abans es va decidir suspendre el festival que havia de tenir lloc a l'esplanada de l'antiga discoteca ICS, i es decidí dur-lo a terme en un pub del poble.

L'avinguda del Dau, el carrer de Baix, el de Pere Capellà i tots els carrers adjacents en van patir les conseqüències. Alguns veïns assenyalaven que en punts ben allunyats de la festa també hi van fer «malfraig». Uns joves de la vila digueren que van veure dos joves que compixaven les portes de la Sala.

Ara, el proper cap de setmana, hi ha prevista una altra festa al pub, però si bé i en principi no té les dimensions del «suspès» Montuïri Electronic Festival, les molèsties als veïns segurament tornaran a estar a l'ordre del dia. Caldrà esperar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.