nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

La nova variant del Port estarà operativa l'estiu de l'any que ve

Fa quaranta anys que els veïns reivindiquen aquesta carretera

Després de quaranta anys de reivindicacions, la segona fase de la variant del Port de Pollença comença a cobrar forma. Les obres de la nova carretera avancen a bon ritme, i si es compleixen les previsions serà operativa el proper estiu.La variant del Port de Pollença suposarà un canvi total per a la vida del Moll, ja que no sols en traurà tot el trànsit rodat, sinó que a més facilitarà que s'adapti per a vianants tota la primera línia. El pressupost d'aquesta actuació supera els set milions d'euros i està finançada íntegrament pel Consell.

El projecte de construcció de la circumval·lació del Port de Pollença l'arrossega l'Ajuntament des de la dècada dels seixanta. I és que el fort atractiu turístic del Moll feia evident "ja llavors" la necessitat de desviar el trànsit rodat que es dirigia des d'Alcúdia cap a Formentor i també cap a Pollença, el qual provocava els primers embossos al nucli urbà. El Pla General d'Ordenació Urbana de Pollença va incloure per primera vegada el 1967 la reserva de terrenys necessària per construir la variant del Port de Pollença, i aquesta previsió ha fet que l'execució del projecte sigui possible quaranta anys després, ja que durant tot aquest temps no s'ha edificat a la zona que ocuparà la nova carretera.

La segona fase de la circumval·lació connectarà la via que uneix Pollença i el Moll amb la que connecta el Moll amb Alcúdia. El nou tram parteix de la rotonda de l'hidroavió i connectarà amb les urbanitzacions d'El Pinaret, l'Ullal, Llenaire i Gotmar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.