nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Un home mor al Coll d'en Rabassa en incendiar-se l'habitatge on residia

Segons sembla, la víctima, d'uns 50 anys, morí a causa de la inhalació de fum

71800
Agents de la Policia Local de Palma i personal sanitari van intentar sense èxit reanimar la víctima. Fotos: A.S.

Un home d'uns 50 anys d'edat morí ahir horabaixa a causa d'un incendi a l'habitatge on residia, a la barriada palmesana del Coll d'en Rabassa. Pel que sembla, la víctima, identificada com Mica Monserrat, morí per inhalació de fum, encara que la Policia inicià una investigació per aclarir els fets. L'incident va ocórrer en una planta baixa del carrer Can Fonoll, antigament carrer Fenoll, poc abans de les 16.00 hores de l'horabaixa. Segons explicaren alguns testimonis, aquest habitatge pertany a un home d'uns 70 anys que viu entre les escombraries i en condicions insalubres. De fet ha tingut nombrosos problemes amb el veïnat ja que hi ha rates, moixos i cans per la casa a causa de la brutícia. L'habitatge té un pati interior i hi ha un annex. Fa devers un any, el difunt demanà a l'amo si podia dormir allà una nit i el propietari hi va accedir, però després Mica no va partir, sinó que es va instal·lar en aquest annex.

Fa dos mesos ja es registrà un incendi a l'interior de la casa. Llavors, l'amo sortí corrent i demanà ajuda al bar del costat. Les persones que eren allà l'ajudaren i no es van haver de lamentar danys personals. En aquella ocasió el foc va començar en un matalàs i l'origen va ser una llosca. Ahir el foc es va declarar a l'annex, quan el mort, de mare finlandesa i pare mallorquí, era a l'interior. Els investigadors sospiten que la causa de l'incendi també va poder ser una distracció de la víctima, ja que solia consumir bastant alcohol, igual que el propietari de la casa. El propietari demanà ajuda i en pocs minuts es van personar al lloc efectius dels serveis d'emergència. A la casa hi havia bastant de fum i una temperatura elevada a causa de l'incendi. Els bombers hagueren d'obrir un passadís per poder rescatar l'home, que es trobava en parada cardiorespiratòria.

Els agents i el personal sanitari van intentar reanimar-lo, encara que no van poder fer res per salvar-li la vida. L'òbit va ser comunicat al jutjat en funcions de guàrdia de Palma. Poc després es va ordenar que es realitzàs l'aixecament del cadàver. La Policia científica es va fer càrrec de la investigació per aclarir el que havia ocorregut.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.