algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Thomàs diu que si es reformàs Son Dureta es podrien evitar molèsties

El conseller de Salut visità les instal·lacions del centre sanitari

El conseller de Salut, Vicenç Thomàs, afirmà ahir que existeixen solucions tècniques que «ajudarien a minimitzar les molèsties» en el cas que la decisió de l' executiu sigui la construcció del nou hospital de referència en el solar de l'actual Son Dureta. De fet, el conseller assegurà que aquestes mesures ja estaven previstes en el projecte que deixà el Pacte de Progrés en el 2003. Thomàs féu aquestes declaracions després de la primera visita com a conseller a les instal·lacions de Son Dureta.

El màxim responsable de la sanitat balear recordà que a Palma ja hi ha experiències de grans remodelacions de centres sanitaris. «Almenys tres clíniques privades de Palma, la Rotger, la Juaneda i Sant Joan de Déu han fet important reformes sense aturar la seva activitat assistencial», recordà Vicenç Thomàs, que afirmà que no ha sentit cap comentari negatiu del sector sanitari davant aquelles obres.

«La reforma o la construcció d' un nou centre sanitari es controlable, tot i que es faci amb pacients ingressats durant l'execució d'aquestes» destacà el conseller, a la vegada que manifestà que la comoditat de professionals i malalts durant tot el procés és «una qüestió important a tenir en compte».

Thomàs féu aquesta visita acompanyat del gerent de l'Ib-Salut, Josep Pomar, i del director general de Planificació i Finançament, Juli Fuster i del sostdirector del centre sanitari Fèlix Mata, amb els quals recorregué diferents àrees del centre com les urgències d'adults, les pediàtriques o la unitat d'ictus.

Pel que fa al nomenament del nou gerent de l'hospital, Thomàs no va voler avançar cap nom, ni quan es nomenarà, tot i que afirmà que «no hi ha cap pressa» i que «s'està treballant en l'elaboració d'un nou organigrama de direcció per a Son Dureta».

«No és qüestió de temps, sinó de persones» explicà Thomàs, en el tema de la designació d' un nou director per al centre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.