algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
18°

Un traspàs de poders marcat per les bones formes i la cavallerositat

La formalitat del traspàs de poders es complí ahir al peu de la lletra. Les bones formes marcaren la sortida dels despatxos oficials dels consellers populars i l'entrada dels nous titulars. Tots els conservadors reberen els nous i els donaren explicacions de cada conselleria. Alguns, com el fins ara titular de Treball, Cristòfol Huguet, fins i tot obsequià la seva sucessora, Margarita Nájera, amb flors.

El president del Govern, Francesc Antich, fou l'únic membre del nou Executiu que no es trobà el seu antecessor esperant-lo al despatx del Consolat. Jaume Matas es troba de viatge a Londres.

Només l'exconsellera d'Immigració, Encarna Pastor, quedà sense donar el relleu perquè el nou organigrama incorpora el departament dins la cartera d'Afers Socials. En canvi, en dos casos acudiren dos nous consellers a rebre una cartera. L'exconsellera d'Obres Públiques, Mabel Cabrer, donà el relleu al conseller d'Habitatge, Jaume Car-bonero, i al de Mobilitat, Biel Vicens. I l'exresponsable de Presidència, Rosa Puig, no rebé el nou conseller de Presidència, Albert Moragues, sinó el d'Esports, Mateu Cañe-llas, i la d'Afers Socials, Fina Santiago.

La majoria dels nous arribaren al despatx en cotxe oficial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.