algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
13°

L'Ajuntament té previst ampliar l'escola de 0 a 3 anys amb 151 m2

El PP està pendent d'una subvenció del Govern per iniciar les obres

L'escola d'educació infantil Sa Rota de Sineu ha quedat petita. Per aquesta raó, l'Ajuntament de la localitat ha redactat un projecte d'ampliació de les instal·lacions que preveu la construcció d'una aula polivalent de 115 metres quadrats i una altra de 40 metres quadrats.

Encara que el projecte ja està redactat, l'equip de govern (PP) està pendent d'una subvenció de la Conselleria de Presidència del Govern balear que ajudarà a pagar el 50 per cent del cost total de l'obra, que és de 351.386 euros. Després de saber si l'Ajuntament aconsegueix la subvenció del Govern «adjudicarem les obres d'ampliació per concurs», afirmà el batle de la localitat, el popular Josep Oliver. A més, Oliver puntualitzà que «si tenim la subvenció es convocarà el concurs amb caràcter d'urgència perquè les obres s'hauran d'executar enguany».

A més de la construcció de les dues noves aules, l'escola municipal de 0 a 3 anys també veurà ampliada la zona d'esbarjo després de les obres. El projecte preveu la pavimentació de goma al voltant de l'edifici que suposarà una superfície de jocs per als més petits, de 363 metres quadrats».

Un altre punt que destacà el batle de Sineu, fou l'actuació que s'ha de realitzar amb la torre d'electricitat situada al costat de l'edifici municipal. «Hi ha una torre d'electricitat que s'ha d'eliminar per poder dur a terme l'ampliació. Per aquesta raó l'hem de soterrar i les obres tendran un cost aproximat d'uns 12.000 euros».

Només dos anys després de la inauguració de l'edifici que alberga l'escola infantil de 0 a 3 anys de la localitat de Sineu, l'Ajuntament ja preveu la seva ampliació després que les instal·lacions hagin quedat petites a causa de la gran demanda.

Durant el curs escolar han assistit a l'escola infantil Sa Rota del municipi uns 40 alumnes i després de les obres, l'edifici donarà cabuda a uns 75 alumnes de 0 a 3 anys.

L'Ajuntament té previst realitzar les obres per així acabar amb la llista d'espera, ja que per al curs escolar 2006-07 alguns alumnes es quedaren sense plaça. L'edifici de l'escola municipal es construí en uns terrenys ubicats al costat del PAC en el polígon de la localitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.