algo de nubes
  • Màx: 18.83°
  • Mín: 9.02°
18°

Mateu Puigròs: «L'actitud del PP aquests 4 anys ha impedit que entrassin al govern»

El batle inicia el quart mandat amb molta il·lusió

És tot un veterà. Du dotze anys d'ofici, un temps suficient per adquirir experiència política, aprendre dels encerts i, com no, també de les errades. Mateu Puigròs ha iniciat el seu quart mandat al capdavant de l'Ajuntament de Sant Llorenç gràcies al pacte signat amb el PSOE, AGIN i el PSM.

"Un no arriba a perdre la il·lusió...
"No, tot el contrari. Ara és una altra classe d'il·lusió. L'experiència adquirida durant aquesta legislatura et fa reflexionar més, a l'hora de prendre decisions que condicionin el futur del municipi.

"Què han valorat els ciutadans a les urnes? 
"Crec que un sector de gent ha valorat la gestió duita a terme, mentre que altres ciutadans han prioritzat la novetat, les cares noves dels qui es presenten per primera vegada. Són dues posicions ben legítimes.

"Al final heu aconseguit fer un bon equip de govern? 
"Hem fet un equip coherent. No tothom ha pogut obtenir el que demanava, però s'ha tingut en compte la idoneïtat de les persones que integren el govern en relació amb les tasques que duran a terme durant la legislatura. Tot es tradueix en un bon equilibri.

"Heu tornat deixar el PP a l'oposició. No hi ha manera d'entendre-us-hi?
"No podíem pactar amb el PP per l'actuació dels darrers quatres anys.
"Idò és un càstig.
"La seva actitud i en especial la de la seva portaveu, Manuela Meseguer, ha impedit entrar a fer-ne altres valoracions. No podíem comptar amb ells en l'equip de govern.

"Dotze anys de feina, com queden reflectits al municipi? 
"L'hem posat a un nivell semblant al de qualsevol altre municipi turístic amb similituds. S'han fet les dotacions de les infraestructures bàsiques, que era l'objectiu prioritari de les primeres legislatures. Ara ja no és tant la dotació com millorar la gestió de tots els serveis als cinc nuclis de població que tenim.

"Quins són els eixos bàsics d'aquesta legislatura?
"Apostam per la millora dels equipaments esportius i educatius i per la promoció de sa Coma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.