algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10°
10°

Dos morts en accidents en una jornada negra a les carreteres de Mallorca

Una al·lota de 16 anys morí a Llucmajor i un motorista de 38, a la carretera de Petra a Felanitx

74156
Així quedà el turisme en el qual viatjava la jove morta a la carretera de Campos. | G.PICÓ.

Les carreteres de Balears continuen sense donar treva i ahir es cobraren dues noves vides. Una al·lota de 16 anys morí a la carretera de Llucmajor a Campos i un motorista de 38, entre Petra i Felanitx. També resultà ferit un motorista a la carretera d'Andratx al Port, en ser colpejat per un turisme en una rotonda. Així mateix, la Guàrdia Civil ha identificat el conductor de la furgoneta que perdé la vida divendres vespre en un accident a la carretera de Sineu, a l'altura de Puntiró. Es tracta de Bernat Capó Femenia, de 81 anys. El conductor de l'altre vehicle, Diego D.C., de 40 anys, resultà ferit greu.

L'accident de la carretera de Llucmajor a Campos es produí devers les cinc i vint de la matinada d'ahir, al quilòmetre 28. Un turisme que circulava en direcció a Campos, conduït per Loreen Alexandra A., de 19 anys, sortí de la via per la seva dreta, xocà contra una paret de marès i després impactà contra un arbre. Com a acompanyants hi viatjaven Collin Estewen A., de 22 anys, i Catherine María Gómez, de 16. Loreen i Collin tenen carta d'identitat alemanya i sofriren lesions de caràcter lleu. L'al·lota de 16 anys, de nacionalitat espanyola, morí. Al lloc es desplaçaren efectius de la Policia Local de Llucmajor, Guàrdia Civil, 061 i Bombers de Mallorca. Els dos ferits foren evacuats a un hospital per ser atesos de les lesions. La Guàrdia Civil es féu càrrec de l'atestat per aclarir les causes del sinistre que, pel que sembla, es produí per una distracció.

El segon accident mortal s'esdevingué poc després de les 18.00 hores de l'horabaixa a la carretera de Petra a Felanitx. Un motorista de 38 anys, identificat com Miguel Àngel B.N., sofrí una caiguda i morí a causa de les lesions sofertes. D'altra banda, ahir a mitjan dematí es registrà un accident a la carretera d'Andratx al Port. Una conductora impactà en una rotonda contra un motorista d'uns 55 anys, que resultà ferit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.